Wafer rolls with peanut and protein filling
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1859 kJ/ 445 kcal |
Tłuszcz w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
25 g 5,6 g |
Węglowodany W tym cukry W tym poliole |
48 g 6,9 g 29 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 16 g |
Sól* | 0.14 g |
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Rurka waflowa z kremem orzechowo – proteinowym – źródło białka
Rurka waflowa z mąki pszennej z nadzieniem orzechowo – proteinowym to źródło białka, idealna przekąska bez dodatku cukru i oleju palmowego. Zawiera substancję słodzącą, maltitol, dzięki czemu może znaleźć się w diecie diabetyków. Jest idealna do dekoracji ciast, lodów i deserów.
Masa netto produktu: 140 g (8 szt.)
Substancja słodząca: maltitol, pasta z orzeszków ziemnych
(arachidowych) 28%, mąka pszenna (typ 650), olej shea, mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) 4,2%, mleko w proszku pełne, olej rzepakowy, emulgator: lecytyna (z soi), aromat.