Wafer rolls with peanut and protein filling

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1859 kJ/ 445 kcal
Tłuszcz
w tym nasycone kwasy tłuszczowe
25 g
5,6 g
Węglowodany
W tym cukry
W tym poliole
48 g
6,9 g
29 g
Błonnik 3,5 g
Białko 16 g
Sól* 0.14 g
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Rurka waflowa z kremem orzechowo – proteinowym – źródło białka

Rurka waflowa z mąki pszennej z nadzieniem orzechowo – proteinowym to źródło białka, idealna przekąska bez dodatku cukru i oleju palmowego. Zawiera substancję słodzącą, maltitol, dzięki czemu może znaleźć się w diecie diabetyków. Jest idealna do dekoracji ciast, lodów i deserów.

Masa netto produktu: 140 g (8 szt.)

Substancja słodząca: maltitol, pasta z orzeszków ziemnych
(arachidowych) 28%, mąka pszenna (typ 650), olej shea, mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) 4,2%, mleko w proszku pełne, olej rzepakowy, emulgator: lecytyna (z soi), aromat.

Poznaj smak orzeszków ziemnych z czekoladą

Wyjątkowo pyszne rurki ♥ z nadzieniem orzechowo – proteinowym. Idealna przekąska dla każdego!