Wafer rolls with halva and protein filling
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1905 kJ/ 455 kcal |
Tłuszcz w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
27 g 5,7 g |
Węglowodany W tym cukry W tym poliole |
49 g 8,8 g 30 g |
Błonnik | 2,8 g |
Białko | 16 g |
Sól* | 0,19 g |
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Rurka waflowa z kremem chałwowo – proteinowym – źródło białka
Rurka waflowa z mąki pszennej z nadzieniem chałwowo – proteinowym to źródło białka, idealna przekąska bez dodatku cukru i oleju palmowego. Zawiera substancję słodzącą, maltitol, dzięki czemu może znaleźć się w diecie diabetyków. Jest idealna do dekoracji ciast, lodów i deserów.
Masa netto produktu: 140 g (8 szt.)
Substancja słodząca: maltitol, mąka pszenna (typ 650), miazga sezamowa 28%, olej shea, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka), mleko w proszku pełne, olej rzepakowy, emulgator: lecytyna (z soi).